Honeywell IntelliDoX

zelf kalibreren

Honeywell IntelliDoX

De IntelliDox van Honeywell een automatisch test- en kalibratie station voor Honeywell draagbare gasdetectors.   

De gasdetector wordt in het teststation geplaatst, vervolgens wordt een kalibratie gas aangeboden. De IntelliDox controleert automatisch of het toestel dit gas detecteert en test ook de akoestische en visuele alarmering van de gasdetector.

De IntelliDox heeft een ethernet aansluiting en kan in een netwerk opgenomen worden. Met de bijbehorende software kunnen de uitgevoerde kalibraties en testen gedownload en beheerd worden en is het mogelijk de configuratie van de gasdetectors in te stellen.  

Voor de juiste werking moet op de IntelliDox één of meerdere gasflessen aangesloten worden. De IntelliDox kunnen onderling gekoppeld worden zodat de gasflessen voor meerdere modules gelijktijdig gebruikt kunnen worden. 

 • Automatische test- of kalibratie cyclus
 • Geïntegreerde ethernet aansluiting 
 • Modules eenvoudig koppelbaar. 
  Type Honeywell IntelliDox
  Formaat 13,8 x 36,2 x 10,9 cm
  Gewicht 1,91 kg
  Voeding 230 VAC / 12 VDC - 8,33 A 
  Aansluiting 1x USB, 1x Ethernet
  Opslag 2 GB intern geheugen
  Detectors Honeywell BW Clip Series
  Honeywell BW SOLO
  Honeywell Microclip Series
  Honeywell BW Ultra
  Software Fleetmanager II, versie 4.4 of hoger
  Honeywell Safety Suite
  Garantie 2 jaar volledige garantie

  Bijna al onze gasdetectors zijn IP67 of IP68 waterdicht. Heeft de detector minder dan een half uur en minder dan 1 meter onder water gelegen dan is mogelijk het drogen en reinigen van het toestel voldoende.

  Controleer of de detector correct functioneert. Vertrouwt u het toestel niet, voer dan een bumptest uit of stuur de detector naar onze werkplaats voor controle.

  De gasdetector onthoudt de datum van de laatste kalibratie en geeft de melding CAL DUE TODAY als de kalibratie is verlopen. Na kalibratie verdwijnt de melding uit het display.

  Doe dit nooit. Gasconcentraties in aanstekers zijn zodanig hoog dat de de LEL sensor binnen zeer korte tijd verbrandt en defect raakt.

  Graag verzorgen wij op locatie of bij ons bedrijf in Breda een passende instructie. Informeer hiervoor bij onze verkoop of service afdeling naar de mogelijkheden.

  Contact

  Contact >
  < Productdetails
  Dries Nelemans
  meet- en sensorspecialist
  Een vraag over de IntelliDoX of de toepassing hiervan? Bel me op 076-581.22.88 of mail me direct op d.nelemans@inven.nl. Ik sta klaar om u verder te helpen.