Microdock II

Microdock II

Microdock II

De MicroDock II van BW Technologies geeft de mogelijkheid om automatish een gasdetector functioneel te testen en te bumpen.

De gasdetector wordt in het teststation geplaatst vervolgens wordt een kalibratie gas aangeboden. Hierbij wordt gecontroleerd of het toestel dit gas detecteert en zichtbaar en hoorbaar waarschuwt.

De MicroDock II kan tevens werken op batterijspanning en is op deze manier draagbaar. Er kunnen maximaal 10 modules worden aangesloten op een basisstation.

  • Volledig automatisch
  • Vereist geen computer
  • Modulair uitbreidbaar
Type Honeywell MicroDock II
Formaat 22 x 27 x 9,0 cm
Voeding 230 VAC of batterij
Opslag Interne SD-kaart
LED's Geel is TEST
Groen is OK
Rood is NIET OK

 

Bijna al onze gasdetectors zijn IP67 of IP68 waterdicht. Heeft de detector minder dan een half uur en minder dan 1 meter onder water gelegen dan is mogelijk het drogen en reinigen van het toestel voldoende.

Controleer of de detector correct functioneert. Vertrouwt u het toestel niet, voer dan een bumptest uit of stuur de detector naar onze werkplaats voor controle.

De gasdetector onthoudt de datum van de laatste kalibratie en geeft de melding CAL DUE TODAY als de kalibratie is verlopen. Na kalibratie verdwijnt de melding uit het display.

Doe dit nooit. Gasconcentraties in aanstekers zijn zodanig hoog dat de de LEL sensor binnen zeer korte tijd verbrandt en defect raakt.

Graag verzorgen wij op locatie of bij ons bedrijf in Breda een passende instructie. Informeer hiervoor bij onze verkoop of service afdeling naar de mogelijkheden.

1. Configureer & offreer

Microdock II

2. Uw gegevens

Land
Configureer & Offreer >
< Productdetails
Dries Nelemans
meet- en sensorspecialist
Een vraag over de Microdock II of de toepassing hiervan? Bel me op 076-581.22.88 of mail me direct op d.nelemans@inven.nl. Ik sta klaar om u verder te helpen.