VBW-1100

VBW-1100

De VBW-1100 kenmerkt zich door de zeer hoge resolutie, tot 5000 stappen over de 90° klepverdraaiing. De aandrijving kan direct worden gestuurd door het DCS of individuele regelaar door middel van potentiaalvrije of open collector contacten met variabele puls lengte uitgang. Een bedieningskastje is beschikbaar, voor lokale handmatige klep aansturing met indicatie van klep positie.

De aandrijving maakt gebruik van een synchroonmotor verbonden met de klepsteel via een speciale overbrenging (Harmonic Drive), met een resolutie van 1:260. Een aansturing puls van 0,1 seconden resulteert in 0,0346° graden klep verstelling, dit met de standaard motor. Er is een keuze uit drie motoren met verschillend toerental, voor alternatieve resoluties in combinatie met puls lengte.

De aandrijving wordt geleverd met een kogel segment klep, met de keuze tussen "Wafer" type of met flenzen. Voor hoge vezel concentraties bestaat de mogelijkheid een "V-port" sector te kiezen, om ontwatering bij kleine hoek openingen te voorkomen.

Hoge resolutie > 5000:1 
Hysterese < 0,01°
DN-50 tot DN-350

Contact

Contact >
< Productdetails
Paul Backer
meet- en sensorspecialist
Een vraag over de of het gebruik hiervan? Bel me op 076-581.22.88 of mail me direct op p.backer@inven.nl. Ik hoor graag hoe ik u verder kan helpen.